Over ons

Bij ons draait alles om precisie en vakmanschap om jouw glimlach te laten stralen. Ons tandtechnisch laboratorium is de plek waar ervaren tandtechnici en assistent-tandtechnici met passie werken aan tandvervangende producten.

In nauw overleg met jouw tandarts creëren we op maat gemaakte oplossingen voor jouw specifieke behoeften. Of het nu gaat om volledige gebitsprotheses, partiële protheses, kroon- en brugwerk inclusief porseleintechniek, of orthodontische werkstukken, ons team staat klaar om hoogwaardige restauraties te vervaardigen.

In ons tandtechnisch laboratorium maken we gebruik van geavanceerde technieken, zoals modelleren, slijpen, en frezen van verschillende materialen, zoals porselein, kunststof, gips, hars en metaal. Deze veelzijdigheid stelt ons in staat om vensterkronen, solitaire kronen, etsbruggen, metaalkeramische bruggen, implantaten en nog veel meer te creëren.

We zijn er trots op dat we niet alleen tandartsen ondersteunen, maar ook kaakchirurgen en orthodontisten. Onze toewijding aan kwaliteit en innovatie heeft ons tot een betrouwbare partner gemaakt in de tandheelkundige wereld.

Benieuwd naar hoe tandtechniek kan bijdragen aan jouw stralende glimlach en optimale mondgezondheid? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Samen streven we naar een leven lang genieten van een gezonde en prachtige glimlach!

Ladento

Bestel moeiteloos tandtechniek via Ladento. Inzicht in bestellingen en veilige communicatie. Altijd en overal toegang. Geen verrassingen, prijzen vooraf bekend. Klik hieronder en ervaar meer gemak!

Mooie tanden, witte lach

Een stralende lach komt niet alleen recht uit het hart: mooie tanden verhogen het zelfbewustzijn en bepalen het succes in uw zakelijke- en privéleven.